Schaalmodel

We zijn begonnen met het maken een van een aanpak en het opstellen van een ontwerp van de doom. De doom zorgt nog voor enkele ontwerpproblemen zoals het aansluiten van de lampjes, afdekking van omgevingslicht, het bevestigen aan de camera en statief en het integreren van de zwarte kunststof bolletjes. Daarom leek het ons zo goed to snel mogelijk een schaalmodel te maken om visueel de ontwerp problemen tegen te komen en op te lossen. Hieronder is het schaal model te zien.

IMG_1405

Momenteel zijn we druk bezig om aan de hand van dit schaal model te werken aan het echte object dat een diameter zal hebben ongeveer één meter. We hebben ons voorgenomen zo snel mogelijk aan dit model te bouwen zodat we deze hopelijk volgende week klaar en werkend hebben. Hierna zullen we nog tijd hebben om het ontwerp te optimaliseren en de dome misschien mobieler te maken dan hij nu is.

Be Sociable, Share!