Bevestiging elektronica & fout in solderen

IMG_1487

De bedrading met de LED’s zal in een spiraal vorm om de dome heen lopen en uiteindelijk uitkomen bij de camera waar hij door zal gaan naar de arduino. De lampjes worden op hun plek gehouden door papierknijpers en elastiekjes zorgen ervoor dat de LED’s niet uit hun houder schieten door de bedrading.

 

IMG_1490

 

We kwamen erachter dat er niets gebeurde op het moment dat we het circuit aansloten op de arduino. Hier baalde we natuurlijk behoorlijk van vooral doordat we van tevoren alles hadden doorgemeten en niet begrepen waar het aan lag. De LED’s waren verkeerd vast gesoldeerd aan de pinnetjes. Hierdoor klikte ze precies verkeerd op aan de bedrading. Enkele LED’s waren hierdoor ook doorgebrand. Nu is het dus een werkje van de helft opnieuw vast solderen.

Be Sociable, Share!